Ikviens var iemācīties pagatavot mājās dabisku majonēzi. Majonēze ir gatava tikai dažu minūšu laikā, un tai nav vajadzīgas dārgas un grūti atrodamas sastāvdaļas.
Mājas majonēze
Kopumā, ja vēlaties majonēzi, bet jums tās nav mājās vai arī beidzās pārāk ātri, varat to ātri pagatavot pats. Turklāt, ja šādai mērcei pievienojat dažas garšvielas, jūs iegūsiet mērci, kas nav sliktāka par veikalos nopērkamo “Provansas” majonēzi.
Starp citu, lai gan šajā receptē ir vērtīgi padomi tiem, kuri majonēzi gatavos pirmo reizi, tā tomēr ir pavisam vienkārša. Tāpēc absolūti nav jāuztraucas, ka mērce neiznāks vai būs bezgaršīga.
Lasi arī: Kādas lietas mājā nes tumšo enerģiju un izraisa skandālus
Sastāvdaļas:
280 ml rafinētas eļļas
1 tējkarote cukurs
1 ola
0,5 tējkarote sāls
0,5 tējkarote sinepes
1 ēdamkarote etiķis (9%)
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Zināms kurām mājsaimniecībām nāksies no 2026.gada maksāt krietni vairāk par elektrību
- Patīkami jaunumi ”Swedbank” un ”SEB banka” klientiem – paplašinās pakalpojumu funkcijas
- Tikai pēc daudziem gadiem es sapratu, kāds ir pareizais līdzeklis veļas mašīnā, lai iegūtu ideālu rezultātu
- “Bez manas pensijas tu neiztiksi,” mans vīrs ķiķināja, “Trīs mēnešu laikā es aizbraucu uz Jūrmalu”
- No šīs dienas ienāks pavasaris: sinoptiķi brīdina par anomāliju, kura reti tiek novērota decembrī
- 50-gadnieks no Sabiles atklāj, kādām sievietēm “nav izredžu” ar viņu doties uz otro randiņu; kādus secinājumus varam izdarīt no situācijas









