Ikviens var iemācīties pagatavot mājās dabisku majonēzi. Majonēze ir gatava tikai dažu minūšu laikā, un tai nav vajadzīgas dārgas un grūti atrodamas sastāvdaļas.
Mājas majonēze
Kopumā, ja vēlaties majonēzi, bet jums tās nav mājās vai arī beidzās pārāk ātri, varat to ātri pagatavot pats. Turklāt, ja šādai mērcei pievienojat dažas garšvielas, jūs iegūsiet mērci, kas nav sliktāka par veikalos nopērkamo “Provansas” majonēzi.
Starp citu, lai gan šajā receptē ir vērtīgi padomi tiem, kuri majonēzi gatavos pirmo reizi, tā tomēr ir pavisam vienkārša. Tāpēc absolūti nav jāuztraucas, ka mērce neiznāks vai būs bezgaršīga.
Lasi arī: Kādas lietas mājā nes tumšo enerģiju un izraisa skandālus
Sastāvdaļas:
280 ml rafinētas eļļas
1 tējkarote cukurs
1 ola
0,5 tējkarote sāls
0,5 tējkarote sinepes
1 ēdamkarote etiķis (9%)
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- “Viņš ir cienījamos gados, tāpēc respektēsim to!”: klajā nākušas ziņas par Maestro Raimonda Paula pašsajūtu un atceltajiem koncertiem
- Pazīstamais profesors Anatolijs Danilāns negaidīti atklāj savas “ēnas puses” (+ VIDEO)
- Taizemes viesus Latvijā pārsteidza vietējais dzēriens, kuru mēs dzeram ar gardu muti: “Kā jūs to vispār varat iedzert?”
- Šī māja apbūra mani— rādu, kā pārvērtās noplukušais namiņš
- Kāpostu sacepums ar desiņām pannā – pat vīrs ar gardu muti apēda visu porciju
- Dabas zīmes tautu ticējumos: ja 18. oktobrī spoži spīd saule, tas skaidri norāda uz to, kāda būs gaidāmā ziema